Blog

Szakértőket kérdezek a jelenlegi helyzetről most Sándorfi Balázzsal a Bankmonitor.hu alapító-ügyvezetőjével. 20 éves pénzügyi tapasztalattal rendelkezik. Alapító-cégvezetőként 10 évig építette a Portfolio.hu-t, majd amikor szűknek érezte, hogy kizárólag a befektetési területtel foglalkozzon, jött a Bankmonitor.hu ötlete, ahol a teljes lakossági és KKV pénzügyi igényeket megpróbálják lefedni és szakértelemmel kiszolgálni.

Valkó Dávidot kérdeztem jelenlegi helyzetről.  2011. elejétől az OTP Jelzálogbank és az OTP Ingatlanpont vezető elemzője. Mindemellett egyetemi előadásokat is szokott tartani, valamint a szaksajtóban jelennek meg rendszeresen publikációi. A teljes beszélgetést a szöveg alatt lehet meghallgatni.

Szakértőket kérdezek a jelenlegi helyzetről, most Balla Ákost kérdeztem a jelenlegi helyzetről. 2000-ben alapította meg saját vállalkozását, a Balla Ingatlant, amely mára a három legnagyobb ingatlanközvetítő cég egyike. 2002 és 2015 között dolgozott a Colliers International-nek igazgatói pozíciókban. A Teljes beszélgetés a szöveg alatt meg tudod hallgatni.

Szakértőket kérdeztem meg a jelenlegi helyzetről most Balogh Lászlóval  az ingatlan.com vezető gazdasági szakértőjével beszélgettem, 2009 óta erősíti az Ingatlan.com csapatát, előtte a Deloitte tanácsadócégnél dolgozott. A Teljes beszélgetés a szöveg alatt hallgatható meg.

Soóki Tóth Gáborral az Otthon Centrum elemzési vezetőjével beszélgettem a jelenlegi helyzetről. Szakterületei az ingatlanberuházások üzleti tervezése és az ingatlangazdálkodás. A Teljes beszélgetés a szöveg alatt hallgatható meg.

Szakértőket kérdezek meg a jelenlegi helyzetről, most Soóki Tóth Gáborral az Otthon Centrum elemzési vezetőjével beszélgettem. Szakterülete az ingatlanberuházások üzleti tervezése és az ingatlangazdálkodás, valamint komplex városfejlesztési programok előkészítése. A Teljes beszélgetés a szöveg alatt hallgatható meg.

<