találatok erre: "portfoliopodcaster"

Zatik Ádám vendége a Kaució Podcastben Várhelyi Tibor a Consolum Architects Kft alapító ügyvezetője volt, akivel beszélgettünk milyen az mikor a talajvíz megakadályozza hogy garázsunk legyen, miért kell leellenőrizni konkrétan melyik telket vesszük meg gps-el és miért fontos a telek típusa támogatás igényléskor. 

Nagy Rékával a Flatco Lakberendezési osztályvezetőjével beszélgettünk az alapanyagárak növekedéséről, mikorra készül el Budapest első kifejezetten bérbeadásra épített apartmanháza és hogyan érdemes egy bérbeadásra kialakított lakást berendezni.

Zatik Ádám vendége a Kaució Podcastben Vas Gergely, az okosotthon kiépítésével foglalkozó Smartbuild Kft ügyvezetője volt akivel szóba kerültek a negatív tévhitek, a buszrendszer, a magyarországi villanyszerelők és a hibák amiket elkövethetünk okosotthon rendszer kiépítésekor.

A mai vendégem Király Dániel a könnyűszerkezetes házak gyártásával foglalkozó Királyházak gazdasági vezetője. Mi ennek az iparágnak a magyarországi helyzete, mennyire lehet alternatívája a téglának vagy a panelépületeknek, többek között ezek is szóba kerültek Dániellel történt beszélgetésünk során.

A mai Kaució podcast adásban Jóna Péterrel az Immo1 Révay Köz ingatlaniroda tulajdonosával beszélgetek a budapesti belvárosi ingatlanpiacról, a középtávú lakáskiadásokról, miért gondoljuk tulajdonosként hogy mindent tudunk pedig nem és az írásbeli ajánlat intézményéről.

Ez a beszélgetés beavat bennünket az ingatlanközvetítők világába hogyan tanítják őket, mit tanulnak és mit írjunk ki hogy tényleg ne hívjanak ingatlanosok. A beszélgetésünk fő fókusza a hideghívások, a különböző tulajdonos típusok és az ingatlanpiac online marketingje volt.A Kaució podcast mai vendége Szalai Tamás Ingatlanista, az ingatlanközvetítőket képző Ingatlan.academy alapítója.

A Kaució Podcast mai vendége Posta Tibor, HotelTV specialista, a SAT.HU antenna szakáruház ügyvezető tulajdonosa, Szó volt többek között arról, hogy mi a különbség a műholdas, a digitális és a kábeltévé között, mi számít legális TV műsor lementésnek, mi az utp és a coax kábel és mire érdemes ezek kiépítésénél figyelni egy rövidtávon kiadott és egy hosszútávon kiadott lakás felújításánál.

A mai vendégem Keszthelyi Péter, ingatlanértékesítő, akivel beszélgettünk a budapesti ingatlanpiacról, arról hogy mi a különbség ingatlanközvetítő és ingatlanértékesítő között, a techcégekről mi a véleménye az ingatlanpiacon, milyen területeken lennének hasznosak valamint Péter egyik specialításáról: hogyan érdemes a bérlőjelöltetek megszűrni.

A mai vendégem Balla Ákos, a Balla Ingatlan alapító tulajdonosa, aki immár másodszorra fogadta el a meghívásomat a Kaució podcastbe 2020 áprilisa után. Ismét sok területet érintettünk: belvárosi piacot, szállodák vs rövidtávú kiadók, panelpiac, Budapest külvárosi piac, Budapest agglomeráció, vidéki ingatlanpiac.

<