Eladó ingatlanok befektetői célra

Saját ingatlanjainkat kínáljuk eladásra úgy, hogy mi már elvégeztük a munka oroszlán részét. Ingatlanjaink minden esetben már felújítottak, megbízható bérlőkkel feltöltöttek, így már kész, pénzthozó befektetésekről beszélhetünk. Nincs más dolga, csak át kell vennie az ingatlant és élveznie befektetése előnyeit.

Eladó ingatlanainkhoz kétféle konstrukciót is kínálunk

1. Ingatlan eladás feltöltött bérlőkkel:

Felújított, kész, már pénzthozó, bérlőkkel feltöltött saját tulajdonú ingatlanokat kínálunk eladásra. Mi megvettük, felújítottuk, berendeztük és bérlőt választottunk bele. A kockázatot tehát mi vállaljuk, hiszen a saját pénzünk tesszük bele. A vevő pedig egy kész, bevételtermelő ingatlant vesz meg tőlünk.
Az ingatlant és bérlőit kifizetett számlákkal és szerződéssel támasztjuk alá. Pontosan meg tudjuk mondani, hogy mekkora hozamot hoz az adott ingatlan.

2. Ingatlan eladás feltöltött bérlőkkel, továbbkezeléssel:

Vállaljuk eladott ingatlanjaink folyamatos továbbkezelését is. Nem hagyjuk a vevőt magára az értékesítés utána sem. Ilyen esetben a hozamszámításában már jelen van a kezelési díjunk is.
Mi ismerjük az ingatlant és a bérlőt is, így tényleg egy konkrét befektetést vásárol a vevő, hasonlóan mintha egy bejáratott, jól működő vállalkozást venne.