Gábor Halaska – What to pay attention to regarding the location of the real estate you buy to use it as a rental

Otthontérkép csoport vezető elemző

Amiről beszélgettünk:

  • Sok kérdést kaptam az elmúlt hónapokban, hogy mi várható most? Ha váláság van akkor lemennek az árak érdemes most venni? Többen kérdezték tőlem, hogy látod most idén 2020-ban nyáron ősszel mi várható? (3:02)
  • Itt az otthon térkép csoportnál mit láttatok a keresések tekintetében? Hosszútávú bérbeadókkal kapcsolatosan az albérletpiacon milyen változások voltak? (06:08)
  • Budapesten kerületenként látszódik valamilyen árcsökkenés vagy mozgolódás az albérletárakkal? (10:45)
  • A diákokkal kapcsolatban mit látsz? Elég sok külföldi és magyar diák teszi ki itt a bevárosi albérlet piacot. Szerinted a felvételi ponthatárok kihirdetése után lesz valamilyen mozgás? (16:33)
  • Az új építésű lakások most kerülnek majd piacra itt Budapesten. Kérdésem az az, hogy szerinted hogyha valaki így nagyon opportunista módon kivár. Akkor esetleg lehet jó alkukat vagy jó áron lakásokat megcsípni így az elkövetkező időszakban? (19:10)
  • Az a kérdésem lenne, hogy beszéltük az 5% os lakás áfát. Most a rozsda övezetekre kijött a kormány új rendelete. Lesznek olyan kerületek, amik így most nincsenek annyira középpontban és mondjuk ezek hatására egy kicsit nagyobb mozgolódás várható? Lesz olyan kerület, ami így jobban felpörög majd? (25:10)
  • Összegzésként annyi kérdésem lenne, hogy mit tanácsolsz a hosszútávú ingatlan bérbeadó tulajoknak? Mi lesz a jövőben vagy mi az, amit érdemes végiggondolni? (32:23)

#estatediplomat

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user zatikadam does not have permission to use this feed type.
<