Ingatlan funkcióváltás tanácsadás

Folyamatosan azon gondolkozunk, miként lehetne többet kihozni egy ingatlanból. Hogy lehetne úgy strukturálni, átalakítani, hogy az elérje maximális kihasználtságát.

Sokszor tapasztaljuk, hogy a tulajdonosok csak egy nézőpontból látják a saját ingatlanjaikat, nincs mindig lehetőségük végiggondolni és végignézni a piacon, felmérni a környéket. Elképzelhető, hogy egy garázsnak mondott ingatlan sokkal jobban eladható üzlethelyiségként, vagy egy üzlethelyiség lakásként, netán egy családi ház remekül szolgálna irodaházként.

Ingatlan funkcióváltás tanácsadás során a következő lépéseken vezetjük végig ügyfeleinket:
  1. Funkció felderítés: Közös egyeztetés és háttérmunka során végiggondoljuk, hogy mit lehet kihozni az adott ingatlanból, milyen más funkciók mentén érdemes átalakítani az ingatlant.
  2. Hirdetés elemzés: Átnézzük az eddig feladott hirdetéseket az ingatlanról. Ezeket szükség szerint korrigáljuk is.
  3. Helyi szabályozás felmérése: átnézzük a helyi önkormányzati szabályozásokat, hogy mit lehetséges létrehozni, vagy mekkora energiabefektetéssel lehet módosítani az adott szabályozáson.
  4. Környék felmérése: tételesen összeszedjük, hogy az ingatlan 1 km-es körzetében milyen lehetőségek vannak, felmérjük a környék hasonló ingatlantípusának keresletét és kínálatát.
  5. Kapcsolatfelvétel céges bérlőkkel: Amennyiben látjuk, hogy az ingatlan milyen konkrét üzlethelyiség típusnak felel meg, akkor kapcsolatba lépünk a profilba vágó, jelenlévő cégekkel, egy közös együttműködés reményében.